Sökmotoroptimering ger dig fler affärer

Vi på 0371 jobbar varje dag och synnerligen ihärdigt med sökmotoroptimering. Både för egna projekt och åt våra kunder. Vi gör till exempel allt optimeringsarbete åt GnosjoRegion.se som genom lyckat optimeringsarbete drar in mängder av nya kunder till Gnosjöregionens företag.

Vill du att DIN hemsida ska komma högt upp i Google kan vi lösa det åt dig. Det som bestämmer arbetets omfattning är:

  1. Hur tuff konkurrens det är på de ord du vill ska komma högt upp.
  2. Vilken placering du förväntar dig. Räcker det med förstasidan eller vill du komma överst?

Vi jobbar manuellt med varje kund. Inget projekt är det andra likt. Hör av dig till oss så sätter vi oss ner och pratar om hur vi kan göra för att din hemsida ska komma högre upp i Google.

Mer info om hur SEO fungerar

Hur funkar det? Sökoptimering eller sökmotoroptimering är det svenska namnet för Search Engine Optimization, SEO. Det är konkurrensen som avgör svårigheten med att komma högt upp på Google. Att komma överst med ordet volvo är mycket svårare än att komma överst med frasen blåa julgranar.

Sedan tar Google även hänsyn till var du sitter och surfar i Sverige och vilka sidor du besökt tidigare. Sökresultatet kan alltså se annorlunda ut från en dator till en annan. Sökmotorerna har tusentals olika regler som bestämmer turordningen bland de hemsidor du får upp när du söker. Men reglerna är hemliga och ändras hela tiden.

Det man kan säga är att ordningen på Google styrs av flera olika saker. Bland annat handlar det om innehåll och programmering av din hemsida men också om länkar till din hemsida, och oändligt många saker till.

System som är byggda för att komma högt i Google

Riktigt bra sökmotoroptimering går inte alltid hand i hand med design. Ibland måste man välja vilket som är viktigast. Men det finns några system som lyckas bra att kombinera både design och optimering. Läs mer om vårt system som är gjort för seo.

Är du villig att lägga mycket egen tid både före och framför allt efter att hemsidan är byggd kan Wordpress vara ett prisvärt alternativ. Dock behöver du vara ganska kunnig om resultatet ska bli bra på kort och på längre sikt.


Inlägg

Vill du bli kung i din bransch?

2020-11-01

Vill du få fler kunder, plocka marknadsandelar och stärka ditt varumärke? Vill du kanske till och med bli kung i din bransch? Internet är idag en viktig kanal för kommunikation och här har vi väl inarbetade ...

Läs mer »

Nu sökoptimerar vi även i Norge!

2020-10-16

Sedan en tid tillbaka har vi jobbat med att bygga upp en seo-verksamhet för den norska marknaden. Nu är vi igång och det fungerar riktigt bra! Behöver du hjälp att bli synlig i Google i Norge så hjälper ...

Läs mer »

Hurra! Ny uppdatering av vår plattform

2019-12-08

Nu har vi släppt ytterligare en uppdatering av vår plattform. De största nyheterna är: Helt ny funktion för att kunna koppla ihop ortsspecifik information med olika delar av hemsidan. Anpassningar ...

Läs mer »

Vill du leva på din hemsida?

2019-08-28

Vill du ha en hemsida som drar in en massa nya potentiella kunder till ditt företag? Eller är ditt mål att du ska kunna leva gott på direkta inkomster från din hemsida?  Då ska du prata med oss. Vi sköter ...

Läs mer »

 Sociala medier

 Kontaktinfo

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 2907 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se