Digital plattform

Informationen på denna sida är till för dig som är ute efter något mer än bara en enkel hemsida.

Vill du bara ha en enkel och billig hemsida där allt ansvar ligger på dig så rekommenderar vi att du skaffar en hemsida från Wordpress.

Är du däremot intresserad av en lösning som går att anpassa utifrån dina behov och där det alltid finns riktiga personer att prata med om du behöver hjälp så ska du läsa vidare.

Stämmer följande in på dina visioner:

  1. Vi anser att digital marknadsföring är viktigt för vårt företag.
  2. Vi vill ha något mer än bara en enkel hemsida.
  3. Vi vill arbeta aktivt med vår digitala närvaro och kanske bli digital kung i vår bransch?

Svarar du JA på dessa frågor har vi ett verktyg som passar dig.

Effektivt och genomtänkt

Vi har jobbat med utveckling av egna webbsystem sedan 1999. Förutom att vi hjälper företag med deras sajter driver vi även en stor mängd hemsidor i egen regi. En av dem är GnosjoRegion.se.

Under årens lopp har vi utvecklat en egen plattform för att kunna sköta hemsidor på ett effektivt och genomtänkt sätt. I takt med den digitala revolutionen inom marknadsföring har vår plattform gått från att bara vara ett system för hemsidor till att idag hantera många olika delar för en effektiv och genomtänkt digital närvaro.

Anpassa utifrån dina behov

Det finns mängder av kluriga funktioner inbyggda i plattformen som standard. Men eftersom vi utvecklar vår plattform själva kan vi anpassa den helt utifrån dina behov. Behöver du funktioner som inte finns kan vi utveckla och specialanpassa dem åt dig. Och vi finns alltid nära tillhands om du behöver hjälp. Inga telefonköer och vi pratar småländska.

Kontakta oss

Låter det som att vår digitala plattform kan vara något för dig är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.


Inlägg

Vill du bli kung i din bransch?

2020-11-01

Vill du få fler kunder, plocka marknadsandelar och stärka ditt varumärke? Vill du kanske till och med bli kung i din bransch? Internet är idag en viktig kanal för kommunikation och här har vi väl inarbetade ...

Läs mer »

Nu sökoptimerar vi även i Norge!

2020-10-16

Sedan en tid tillbaka har vi jobbat med att bygga upp en seo-verksamhet för den norska marknaden. Nu är vi igång och det fungerar riktigt bra! Behöver du hjälp att bli synlig i Google i Norge så hjälper ...

Läs mer »

Hurra! Ny uppdatering av vår plattform

2019-12-08

Nu har vi släppt ytterligare en uppdatering av vår plattform. De största nyheterna är: Helt ny funktion för att kunna koppla ihop ortsspecifik information med olika delar av hemsidan. Anpassningar ...

Läs mer »

Vill du leva på din hemsida?

2019-08-28

Vill du ha en hemsida som drar in en massa nya potentiella kunder till ditt företag? Eller är ditt mål att du ska kunna leva gott på direkta inkomster från din hemsida?  Då ska du prata med oss. Vi sköter ...

Läs mer »

 Kontaktinfo

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 2907 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se