Tänk out of the box - Elektrisk apelsinskalare

2020-09-09

Ibland får man annorlunda och tokiga idéer. Vi hittade en produkt som inte finns i Sverige och beslutade oss för att börja sälja den. Denna fantastiska maskin löser ett problem på ett superenkelt, snabbt och roligt sätt. Den elektriska skalarmaskinen! Den skalar apelsiner, citroner, lime, päron, rödbetor, potatis och till och med kiwi, persikor och tomater (och några frukter till).

Denna elektriska citrusskalare finns i tre modeller. Basic, Professional och Restaurang. Den vi har tagit hem är Professional-versionen som har slitagedelar i lättmetall istället för plast. Maskinen tillverkas i apelsinernas land - Spanien. Kvaliteten är mycket hög. Skalarmaskinen är enkel att använda men vi håller ändå på att göra en svensk bruksanvisning, bara för att vi tycker det är kul :-).

Läs mer och beställ apelsinskalaren här »

Denna elektriska skalare är drömmen för dig som pressar juice i råsaftcentrifug eller mixar smoothies. Det var på den vägen vi hittade denna skalningsmaskin. Jag (Michael Åstmar) var för lat för att skala frukter och grönsaker till råsaftcentrifugen och började googla efter en maskin som kan skala på enklare sätt.

Det fanns inga elektriska citrusskalare i Sverige men till slut hittade jag denna skalningsmaskin i Spanien. Vipps så blev jag återförsäljare i Sverige och har nu ett lager med dessa fantastiska maskiner. Mina juice-kvällar har blivit mycket roligare. På köpet har det blivit mer juice i flaskorna. Är man ovan i köket blir det inte mycket kvar när man skalat en kiwi.. Dessutom blev det plötsligt roliga att skala apelsiner, citroner och till och med potatis. 

En annan sak som är bra är att man kan skala tunnt så bara det yttersta skalet försvinner. På en apelsin eller citron är det vita strax under det yttersta skalet väldigt nyttigt! Det försvinner alltid om man skalar på vanligt sätt. Bara fördelar med en elektisk skalningsmaskin som denna :-)

Läs mer och beställ apelsinskalaren här »

Se youtube-film här

 

 

 

 

 

 

 

 


Etiketter:  Tokiga ideer
Sidor:  Start

 Kontaktinfo

Happy Småland AB
0371 webb & reklam AB

Dalhemsgatan 4

333 30 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 2907 andra.





Happy Småland AB 0371 webb & reklam AB
Dalhemsgatan 4
333 30 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se