Vill du leva på din hemsida?

2019-08-28

Vill du ha en hemsida som drar in en massa nya potentiella kunder till ditt företag? Eller är ditt mål att du ska kunna leva gott på direkta inkomster från din hemsida? 

Då ska du prata med oss. Vi sköter både egna och andras sajter och vi vet vad som krävs för att få sajterna att bli lönsamma.

Portal eller influencer?

Portal

Om du vill bli kung i din bransch kan du starta en större hemsida (som vi ofta kallar portal). Den byggs upp till att bli den platsen på nätet som din bransch besöker ofta och använder sig av på olika sätt. Vips så har du blivit den digitala kungen i din bransch, vilket garanterat leder till nya kunder.

Influencer

Att jobba som influencer är poppis och en del personer lyckas väldigt bra. Att leva på sin digitala närvaro, ha sig själv som chef, jobba på distans när man vill med det som man tycker är kul är ju en lockande tanke.

Det är dock en lång och arbetsam väg till framgång. Du kan ha kunskap i ditt ämne och förmågan att uttrycka dig, men bollen kommer inte riktigt i rullning och inkomsterna uteblir. Det är här vi kan göra skillnad för att du ska lyckas.

Oavsett om du ska driva en branschportal eller jobba som influencer har vi kunskapen och verktygen för att underlätta ditt arbete.

Hur går det till?

För att lyckas måste du ha en smart strategi för vad du ska göra, vad du inte ska göra och vilken ambitionsnivå du ska ha i de olika delarna.

Sedan finns det en massa tekniska saker som måste hanteras. Bland annat måste systemen man använder vara säkra så de inte blir hackade. De måste även vara byggda på så sätt att manuellt arbete minimeras. För det är både tråkigt, tidskrävande och kostsamt om onödigt arbete måste hanteras manuellt. Det kommer dessutom sätta käppar i hjulet när verksamheten växer. Vår plattform är byggd för att minimera och automatisera manuella jobb på ett ytterst effektivt sätt.

Vi har under årens lopp lärt oss vad som behövs för att driva en hemsida som genererar inkomster. Lösningen är att ha en väloljad helhet. Hemsidan ska vara en bit i ett större pussel där slutresultatet blir en lönsam verksamhet.

Så, vill du driva en branschportal eller jobba som influencer så prata gärna med oss. Vi har kunskapen och den tekniska plattformen. Kontakta oss här »


 Kontaktinfo

Happy Småland AB
0371 webb & reklam AB

Dalhemsgatan 4

333 30 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 2907 andra.

Happy Småland AB 0371 webb & reklam AB
Dalhemsgatan 4
333 30 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se