sökoptimering

Nya GnosjoRegion.se lanserad!

 2018-08-30

Strax innan semestern smyglanserades nya GnosjoRegion.se. Nu kan du gå in och se den på riktigt. Hela portalen är byggd i 0371s nya plattform och vi är glada och stolta över att nu kunna visa upp nya GnosjoRegion.se.

Välkomna in till www.GnosjoRegion.se Digital Gnosjöanda :-)

 

 

Hurra! Nya plattformen lanserad

 2018-08-29

Äntligen! Under 1.5 år har vi jobbat intensivt med att konstruera en helt ny plattform för de hemsidor vi bygger. Nu har vi släppt de första sajterna. Ett exempel är GnosjoRegion.se.

Vill du leva på din hemsida?

 2018-08-28

Vill du ha en hemsida som drar in en massa nya potentiella kunder till ditt företag? Eller är ditt mål att du ska kunna leva gott på direkta inkomster från din hemsida? 

Då ska du prata med oss. Vi sköter både egna och andras sajter och vi vet vad som krävs för att få sajterna att bli lönsamma.

Vill du bli kung i din bransch?

 2017-04-01

Vill du få fler kunder, plocka marknadsandelar och stärka ditt varumärke? Vill du kanske till och med bli kung i din bransch? Internet är idag en viktig kanal för kommunikation och här har vi väl inarbetade lösningar för dig. 

Vi äger och driver ett helt gäng egna sajter och verksamheter i olika branscher. Bland annat GnosjoRegion.se och Butiksinredning.se. Den senaste tiden har vi haft en god tillväxt på alla fronter, men framför allt på området med branschspecifika verksamheter.

Marknadsföring på nätet - så fungerar SEO

Tre tips för synlighet på nätet

 2016-02-02

Idag räcker det inte med att finnas på nätet. Det krävs oftast betydligt mer än så för att närvaron på nätet ska generera kunder. Det krävs marknadsföring (SEO) för att synas, det krävs att man möter kunderna efter deras önskemål (Mobilanpassning) och att man syns på den lokala arenan (Google Maps). Internet är inte som förr, alla investerar, för att synas.

sökmotoroptimering ger fler affärer

Fler förfrågningar med sökmotoroptimering

 2015-09-20

Leverantörerna är eniga – sökmotoroptimering är en självklar väg till fler förfrågningar. I synnerhet när det gäller sällanköp och att nå nya marknader.

Kenneth Johansson, VD Braitrim, ser en väsentlig skillnad på förfrågningar sedan man började med sökmotoroptimering.
– Inte så att jag har någon statistik på det, men det har gjort skillnad. Väsentligt många fler har hört av sig och då ofta lite mindre företag och butiker. Man märker att de sitter hemma och googlar sent på kvällar och nätter, vi får in många förfrågningar vid den tiden, säger Kenneth.

När det gäller stora kunder och butikskedjor har man redan kontakt med de flesta.
– De kan vårt sortiment och vet vad vi kan göra. Men vi fick faktiskt in en förfrågan från en lite större kedja som hade hittat oss när man sökte på ”sammetshängare”.

Sökordsoptimering ger spinoff som i förlängningen kan utvecklas, säger Kenneth.

Lars Reinevik, fd. marknadsansvarig på AMV Anderstorps Mekaniska Verkstad, har köpt in sökordsoptimering externt och får rapporter månadsvis på utvalda sökord.
– Vi för också statistik på besöksfrekvens på vår hemsida. En hel del hittar till oss via nätet men vad det beror på exakt är ju svårt att
säga. Ibland har vi annonser ute, ibland hittar man oss via goda referenser men förhoppningsvis har också sökordsoptimeringen gjort att fler hittar oss, säger Lars.

Caroline Ståhlberg, marknadsassistent vid SMV Industrier berättar att man har beställt en bevakningstjänst på ett specifikt ord – excenterpressar – och får varje månad en lista på företag som sökt på ordet.

– Det blir sedan ett utgångsmaterial för våra säljare och är till hjälp för oss att nå ut. Dessutom har vi en engelskspråkig hemsida med sökord på engelska, och det har hjälpt oss att nå utanför Sveriges gränser. Bland annat fick vi en order till Australien tack vare detta, säger Caroline Ståhlberg.

Känt från vår region

Vi på 0371 jobbar varje dag och synnerligen ihärdigt med sökmotoroptimering. Både för egna projekt och åt våra kunder. Vi gör till exempel allt optimeringsarbete åt GnosjoRegion.se som genom lyckat optimeringsarbete drar in mängder av nya kunder till Gnosjöregionens företag.

Vill du att DIN hemsida ska komma högt upp i Google kan vi lösa det åt dig. Det som bestämmer arbetets omfattning är:

  1. Hur tuff konkurrens det är på de ord du vill ska komma högt upp.
  2. Vilken placering du förväntar dig. Räcker det med förstasidan eller vill du komma överst?

Vi jobbar manuellt med varje kund. Inget projekt är det andra likt. Hör av dig till oss så sätter vi oss ner och pratar om hur vi kan göra för att din hemsida ska komma högre upp i Google.

 Kontaktinfo

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 2899 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se