Favorit

Nya GnosjoRegion.se lanserad!

 2018-08-30

Strax innan semestern smyglanserades nya GnosjoRegion.se. Nu kan du gå in och se den på riktigt. Hela portalen är byggd i 0371s nya plattform och vi är glada och stolta över att nu kunna visa upp nya GnosjoRegion.se.

Välkomna in till www.GnosjoRegion.se Digital Gnosjöanda :-)

 

 

Hurra! Nya plattformen lanserad

 2018-08-29

Äntligen! Under 1.5 år har vi jobbat intensivt med att konstruera en helt ny plattform för de hemsidor vi bygger. Nu har vi släppt de första sajterna. Ett exempel är GnosjoRegion.se.

Vill du leva på din hemsida?

 2018-08-28

Vill du ha en hemsida som drar in en massa nya potentiella kunder till ditt företag? Eller är ditt mål att du ska kunna leva gott på direkta inkomster från din hemsida? 

Då ska du prata med oss. Vi sköter både egna och andras sajter och vi vet vad som krävs för att få sajterna att bli lönsamma.

Sökoptimerade hemsidor från 0371.se

Skaffa en optimerad hemsida

 2018-01-05

SEO. Inköpare sitter inte och bläddrar i tryckta kataloger längre. De söker på internet. När internet var nytt kändes det häftigt att ha en hemsida. Idag har vi insett att en professionell hemsida är en viktig del i säljarbetet. Är din hemsida dessutom optimerad för sökmotorer kan Google bli en av dina mest lönsamma säljare.

Hemsidor från 0371 bygger på ett egenutvecklat hemsidesystem. Vi har valt att bygga ett eget system för att kunna ha full kontroll på allt. Vi kan anpassa oss till kundens önskemål samtidigt som vi snabbt kan anpassa vårt system utifrån de förändringar som sker på marknaden.

Vi jobbar extremt mycket och synnerligen framgångsrikt med sökmotoroptimering. Både för egna projekt och åt våra kunder. Eftersom det är vårt egna system vi använder till olika optimeringsjobb ligger det i vårt intresse att systemet fungerar så bra som möjligt i Google. Det gör att vi hela tiden uppdaterar och justerar vårt hemsidesystem efter de ändringar Google gör.

Läs mer om sökoptimerade hemsidor från 0371 här »

Vill du bli kung i din bransch?

 2017-04-01

Vill du få fler kunder, plocka marknadsandelar och stärka ditt varumärke? Vill du kanske till och med bli kung i din bransch? Internet är idag en viktig kanal för kommunikation och här har vi väl inarbetade lösningar för dig. 

Vi äger och driver ett helt gäng egna sajter och verksamheter i olika branscher. Bland annat GnosjoRegion.se och Butiksinredning.se. Den senaste tiden har vi haft en god tillväxt på alla fronter, men framför allt på området med branschspecifika verksamheter.

Metall AB Källström & Nilsson har en ny hemsida

 2016-10-15

Metall AB Källström & Nilsson i Törestorp har en ny hemsida. Du hittar dem på metallab.se

Marknadsföring på nätet - så fungerar SEO

Tre tips för synlighet på nätet

 2016-02-02

Idag räcker det inte med att finnas på nätet. Det krävs oftast betydligt mer än så för att närvaron på nätet ska generera kunder. Det krävs marknadsföring (SEO) för att synas, det krävs att man möter kunderna efter deras önskemål (Mobilanpassning) och att man syns på den lokala arenan (Google Maps). Internet är inte som förr, alla investerar, för att synas.

sökmotoroptimering ger fler affärer

Fler förfrågningar med sökmotoroptimering

 2015-09-20

Leverantörerna är eniga – sökmotoroptimering är en självklar väg till fler förfrågningar. I synnerhet när det gäller sällanköp och att nå nya marknader.

Kenneth Johansson, VD Braitrim, ser en väsentlig skillnad på förfrågningar sedan man började med sökmotoroptimering.
– Inte så att jag har någon statistik på det, men det har gjort skillnad. Väsentligt många fler har hört av sig och då ofta lite mindre företag och butiker. Man märker att de sitter hemma och googlar sent på kvällar och nätter, vi får in många förfrågningar vid den tiden, säger Kenneth.

När det gäller stora kunder och butikskedjor har man redan kontakt med de flesta.
– De kan vårt sortiment och vet vad vi kan göra. Men vi fick faktiskt in en förfrågan från en lite större kedja som hade hittat oss när man sökte på ”sammetshängare”.

Sökordsoptimering ger spinoff som i förlängningen kan utvecklas, säger Kenneth.

Lars Reinevik, fd. marknadsansvarig på AMV Anderstorps Mekaniska Verkstad, har köpt in sökordsoptimering externt och får rapporter månadsvis på utvalda sökord.
– Vi för också statistik på besöksfrekvens på vår hemsida. En hel del hittar till oss via nätet men vad det beror på exakt är ju svårt att
säga. Ibland har vi annonser ute, ibland hittar man oss via goda referenser men förhoppningsvis har också sökordsoptimeringen gjort att fler hittar oss, säger Lars.

Caroline Ståhlberg, marknadsassistent vid SMV Industrier berättar att man har beställt en bevakningstjänst på ett specifikt ord – excenterpressar – och får varje månad en lista på företag som sökt på ordet.

– Det blir sedan ett utgångsmaterial för våra säljare och är till hjälp för oss att nå ut. Dessutom har vi en engelskspråkig hemsida med sökord på engelska, och det har hjälpt oss att nå utanför Sveriges gränser. Bland annat fick vi en order till Australien tack vare detta, säger Caroline Ståhlberg.

Anders H. Gustavsson, Vice President Volvo Car Group

 2015-09-01

Leverantörer i Gnosjöregionen kan effektivt driva utvecklingen framåt tillsammans med oss. I den delen utav Volvo som jag representerar behöver vi leverantörer som kan leverera i små eller halvstora serier. Svårigheten är att finna varandra och här gör företagsportalen GnosjoRegion.se skillnad.

Anders H. Gustavsson
Vice President Volvo Car Group

Stefan Fölster

 2015-08-18

Bakom de fantastiskt framgångsrika företagen i Gnosjöregionen finns en majoritet av invånare som förstår företagsamhet och vill främja den. På GnosjoRegion.se finns alla företagen samlade vilket gör det lättare för alla som vill göra affärer.

Stefan Fölster
Professor i nationalekonomi och chef för Reforminstitutet

Fredrik Reinfeldt

 2015-08-12

Gnosjöregionen och den särskilda anda kring arbete och företagsamhet

som den står för, är en inspiration för alla oss som arbetar för en

bra arbetslinje och för fler företag i hela Sverige.

Fredrik Reinfeldt

Västbo Taxi rustar för race

Västbo Taxi rustar för race

 2015-05-19

Västbo Taxi i Gislaved är ett av företagen som ställer ut på Affärsracet i Anderstorp. Med sig på mässan har de en rykande färsk företagsfolder.

Sökoptimering har gett oss fler affärer

 2015-03-09

Anderssons Mekaniska Efter att 0371 hjälpte oss med att sökoptimera vår hemsida har den kommit högre upp i Google. Det har gett oss fler förfrågningar och nya kunder.

Vägskyltar till Affärsracet

 2015-01-01

Så länge Affärsracet har funnits har vi gjort de stora vägskyltarna som ställts ut en tid innan eventet. Skyltställningarna är av kraftiga brädor och träbalkar som står emot väder och vind. Skyltarna är utskriva på plast och laminerade för att stå emot fukt och smuts på bästa sätt. Nu är 2015 års skyltar på gång och inom någon månad ser ni dem ute vid vägarna.

Bildbank med bra ränta

 2014-12-10

Det är väldigt praktiskt att ha en bildbank där du sparar bra och högupplösta bilder på dina produkter. Det sparar tid att ha ett samlat och organiserat ställe med dina produktbilder och priset det kostar att fotografera har du snabbt sparat in. En bildbank ger bra ränta på investerade pengar :-)

Vi tar hand om fotograferingen. Du får bilderna högupplösta och snyggt ljussatta. Om du vill redigerar vi gärna bilderna och tar bort smuts, repor och andra defekter. Vi kan även frilägga dem mot en transparent bakgrund.

Självklart får du bilderna högupplösta och är fri att göra vad du vill med dem.

Bilderna på denna sida är från Prico AB och Hestraplattan.

Stefan Löfven

 2014-04-01

Jag brukar säga att Sverige är ett litet land men att vi kan vara oerhört starka och framgångsrika om vi samverkar och kämpar hårt. Det är Gnosjöandan ett bra exempel på.


Stefan Löfven
Partiordförande Socialdemokraterna

 Kontaktinfo

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 2899 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se