Favorit

Vi har gått ihop med oss själva!

 2021-08-16

Vi har under många år haft två bolag i vår microkoncern - moderbolaget 0371 webb & reklam AB och dotterbolaget Happy Småland AB. Med åren har dessa bolag växt ihop.

Under hösten 2021 samlar vi därför av praktiska skäl all verksamhet under namnet Happy Småland. Den enda skillnaden är att kunder hos 0371 kommer få ett nytt bankgironummer samt att det kommer stå Happy Småland istället för 0371 på kuvert och annan kommunikation. Annars är allt likadant som innan :-)

Välkommen till Happy Småland!

Gå vidare till happysmaland.se »

Vill du bli kung i din bransch?

 2020-11-01

Vill du få fler kunder, plocka marknadsandelar och stärka ditt varumärke? Vill du kanske till och med bli kung i din bransch? Internet är idag en viktig kanal för kommunikation och här har vi väl inarbetade lösningar för dig. 

Vi äger och driver ett helt gäng egna sajter och verksamheter i olika branscher. Bland annat GnosjoRegion.se och Butiksinredning.se. Den senaste tiden har vi haft en god tillväxt på alla fronter, men framför allt på området med branschspecifika verksamheter.

Nu sökoptimerar vi även i Norge!

 2020-10-16

Sedan en tid tillbaka har vi jobbat med att bygga upp en seo-verksamhet för den norska marknaden. Nu är vi igång och det fungerar riktigt bra! Behöver du hjälp att bli synlig i Google i Norge så hjälper vi dig gärna med det. 

Kontakta oss för mer information »

Hurra! Ny uppdatering av vår plattform

 2019-12-08

Nu har vi släppt ytterligare en uppdatering av vår plattform. De största nyheterna är:

  • Helt ny funktion för att kunna koppla ihop ortsspecifik information med olika delar av hemsidan.
  • Anpassningar utifrån Googles och sociala kanalers senaste ändringar.
  • Förbättrade rapportfunktioner.
  • Diverse blandade buggfixar och förbättringar.

Vill du leva på din hemsida?

 2019-08-28

Vill du ha en hemsida som drar in en massa nya potentiella kunder till ditt företag? Eller är ditt mål att du ska kunna leva gott på direkta inkomster från din hemsida? 

Då ska du prata med oss. Vi sköter både egna och andras sajter och vi vet vad som krävs för att få sajterna att bli lönsamma.

Har du sett GnosjoRegion.se

 2019-06-30

Känner du till GnosjoRegion.se? Hela portalen är byggd i 0371s plattform och vi är glada och stolta över att kunna visa upp ett bra exempel på en lönsam portal som funnits sedan 2003.

Välkomna in till www.GnosjoRegion.se

 

 

Sökoptimerade hemsidor från 0371.se

Skaffa en optimerad hemsida

 2019-01-05

SEO. Inköpare sitter inte och bläddrar i tryckta kataloger längre. De söker på internet. När internet var nytt kändes det häftigt att ha en hemsida. Idag har vi insett att en professionell hemsida är en viktig del i säljarbetet. Är din hemsida dessutom optimerad för sökmotorer kan Google bli en av dina mest lönsamma säljare.

Hemsidor från 0371 bygger på ett egenutvecklat hemsidesystem. Vi har valt att bygga ett eget system för att kunna ha full kontroll på allt. Vi kan anpassa oss till kundens önskemål samtidigt som vi snabbt kan anpassa vårt system utifrån de förändringar som sker på marknaden.

Vi jobbar extremt mycket och synnerligen framgångsrikt med sökmotoroptimering. Både för egna projekt och åt våra kunder. Eftersom det är vårt egna system vi använder till olika optimeringsjobb ligger det i vårt intresse att systemet fungerar så bra som möjligt i Google. Det gör att vi hela tiden uppdaterar och justerar vårt hemsidesystem efter de ändringar Google gör.

Läs mer om sökoptimerade hemsidor från 0371 här »

Anders H. Gustavsson, Vice President Volvo Car Group

 2015-09-01

Leverantörer i Gnosjöregionen kan effektivt driva utvecklingen framåt tillsammans med oss. I den delen utav Volvo som jag representerar behöver vi leverantörer som kan leverera i små eller halvstora serier. Svårigheten är att finna varandra och här gör företagsportalen GnosjoRegion.se skillnad.

Anders H. Gustavsson
Vice President Volvo Car Group

Stefan Fölster

 2015-08-18

Bakom de fantastiskt framgångsrika företagen i Gnosjöregionen finns en majoritet av invånare som förstår företagsamhet och vill främja den. På GnosjoRegion.se finns alla företagen samlade vilket gör det lättare för alla som vill göra affärer.

Stefan Fölster
Professor i nationalekonomi och chef för Reforminstitutet

Fredrik Reinfeldt

 2015-08-12

Gnosjöregionen och den särskilda anda kring arbete och företagsamhet

som den står för, är en inspiration för alla oss som arbetar för en

bra arbetslinje och för fler företag i hela Sverige.

Fredrik Reinfeldt

Västbo Taxi rustar för race

Västbo Taxi rustar för race

 2015-05-19

Västbo Taxi i Gislaved är ett av företagen som ställer ut på Affärsracet i Anderstorp. Med sig på mässan har de en rykande färsk företagsfolder.

Vägskyltar till Affärsracet

 2015-01-01

Så länge Affärsracet har funnits har vi gjort de stora vägskyltarna som ställts ut en tid innan eventet. Skyltställningarna är av kraftiga brädor och träbalkar som står emot väder och vind. Skyltarna är utskriva på plast och laminerade för att stå emot fukt och smuts på bästa sätt. Nu är 2015 års skyltar på gång och inom någon månad ser ni dem ute vid vägarna.

Bildbank med bra ränta

 2014-12-10

Det är väldigt praktiskt att ha en bildbank där du sparar bra och högupplösta bilder på dina produkter. Det sparar tid att ha ett samlat och organiserat ställe med dina produktbilder och priset det kostar att fotografera har du snabbt sparat in. En bildbank ger bra ränta på investerade pengar :-)

Vi tar hand om fotograferingen. Du får bilderna högupplösta och snyggt ljussatta. Om du vill redigerar vi gärna bilderna och tar bort smuts, repor och andra defekter. Vi kan även frilägga dem mot en transparent bakgrund.

Självklart får du bilderna högupplösta och är fri att göra vad du vill med dem.

Bilderna på denna sida är från Prico AB och Hestraplattan.

Stefan Löfven

 2014-04-01

Jag brukar säga att Sverige är ett litet land men att vi kan vara oerhört starka och framgångsrika om vi samverkar och kämpar hårt. Det är Gnosjöandan ett bra exempel på.


Stefan Löfven
Partiordförande Socialdemokraterna

 Kontaktinfo

Happy Småland AB
0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 2907 andra.

Happy Småland AB 0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se