Reftele

Har du sett GnosjoRegion.se

 2019-06-30

Känner du till GnosjoRegion.se? Hela portalen är byggd i 0371s plattform och vi är glada och stolta över att kunna visa upp ett bra exempel på en lönsam portal som funnits sedan 2003.

Välkomna in till www.GnosjoRegion.se

 

 

Vintererbjudande från Damgaards Måleri & Färg

 2014-12-17

Damgaards måleri & färg har ett erbjudande nu under vintermånaderna. Erbjudandet skickades ut som oadresserad direktreklam till alla villor i Gislaveds kommun samt Forsheda och Bredaryd. 0371 webb & reklam hjälpte till med layout, tryck och utskick med Posten.

Erbjudande från Damgaards Måleri & Färg

 2013-11-25

Damgaards måleri & färg har tagit fram ett erbjudande nu under vintermånaderna. Erbjudandet skickades ut som oadresserad direktreklam till alla villor i Gislaveds kommun samt Forsheda och Bredaryd. 0371 webb & reklam hjälpte till med layout och tryck.

 

Kolla in erbjudandet »

Ann-Charlotte Alverfors

Ann-Charlotte Alverfors

 2010-03-06

Författarinna till bl.a Sparvöga. Ann-Charlotte Föddes 1947 och hennes mamma Greta var sekreterare på bruket.

Carl-Johan Seth

Carl-Johan Seth

 2007-03-06

Carl-Johan Seth är född 1938 och bor idag i både Stockholm och Jälluntofta. Hans far var landsfiskal och Carl-Johan utbildades tillsammans med bl. a. Börje Ahlstedt på Dramaten i Stockholm.

Seth har främst verkat som regissör, manusförfattare, dramaturgen och teaterpedagogen. 1980 skrev Carl-Johan filmmanus till Barnens ö tillsammans med Kay Pollak och Ola Olsson. Seth har bland annat gjort filmen Miraklet i Småland.

Carl-Johan skrev också det första manuset till succémusikalen Kristina från Duvemåla. Det råder dock delade meningar om vem som egentligen skrivit det manus som sedan låg till grund för den slutgiltiga musikalen.

Samuel Fröler Gislaved

Samuel Fröler från Reftele

Samuel Fröler är skådespelare, född 24 mars 1957. Som 10-åring kom Samuel Fröler från Madesjö i Kalmar län till prästgården i Reftele. Hans far Lennart blev en mycket omtyckt och folklig kontraktsprost och hans mamma Anna-Greta Fröler var lågstadielärarinna i Västboås.

När Samuel gått klart gymnasiet flyttade herr Fröler till Västerås och utbildades senare på Göteborgs scenskola. Fröler har blivit kändis med folket genom att medverka i bland annat Ingmar Bergmans och Billie Augusts "Den goda viljan", Lars Molins tv-serie "Tre kärlekar" och den folkkära tv-serien Skärgårdsdoktorn.

Kontakta oss

Reftele är en utpräglad lantbruksort med fler invånare utanför samhället än inne i "stan". Bebyggelse har funnits i Reftele så länge som i ca. 10000 år. Strax söder om samhället ligger det kulturhistoriskt riksintressanta området Finnvedens folkland. Där kan du hitta grav- och bosättningar från yngre stenåldern.

Det mycket vackra tingshuset mitt i Reftele är K-märkt. Strax bakom detta ligger järnvägsstationen som genom åren betytt mycket för tillväxten av både invånare och industri.

 Kontaktinfo

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 2907 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se